Felanmälan – Boka reparation av vitvaror i Stockholm

Behöver din vitvara repareras? Oroa dig inte, då finns Hushållsservice Söderort här för dig! Oavsett om du har problem med en tvättstuga, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, spis eller kyl ser vi till att återställa den till sin maximala funktion. Vare sig du är privatperson, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, eller har en bostadsrättsförening eller ett företag finns vi här för dig.

Produktinformation för effektiv reparation & service av vitvaror

Innan du hör av dig till oss för en felanmälan på din hushållsutrustning eller vitvara är det bra om du har så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi även veta märke, modell, samt produktnummer och serienummer på maskinen. Detta hittar du oftast enklast på produktskylten eller i bruksanvisningen till din vitvara.

Försök inte åtgärda fel själv – Boka vitvarureparatör

En del fel går att laga på plats medan andra kan behöva repareras i vår verkstad. Det är däremot av största vikt att inte försöka åtgärda felet själv eftersom det kan orsaka större problem och skador på dina produkter. Låt istället våra erfarna servicetekniker och reparatörer göra en undersökning och bedömning.

Boka vitvaraureparatör i Stockholm

Genom att göra en felanmälan på din vitvara kan problemet åtgärdas så snabbt som möjligt och säkerställa att din produkt fungerar som den ska igen. Fyll i vårt formulär för en felanmälan så ser vi hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Utan att kompromissa med kvalitet strävar vi efter att alltid ge dig snabbast service av hushållsmaskiner och vitvaror inom hela Stockholmsområdet och våra reparatörer kan vanligtvis rycka ut med kort varsel.

Du kan självklart också nå oss på telefon eller mail.

Telefon: 08-647 33 00

Mail: felanmalan@hservicesoderort.se

Har du andra frågor eller funderingar om dina vitvaror är du varmt välkommen att kontakta oss!

    Vi behöver ditt personnummer för anmälan av RUT till Skatteverket. Läs mer i vår Integritetspolicy ».

    Läs mer i vår Integritetspolicy »

    Hushållsservice Söderort är din pålitliga partner för felanmälan, bokning av vitvarureparatör och snabb reparation av vitvaror.