Service av vitvaror Stockholm

Vi erbjuder service av vitvaror i hela södra Stockholm. Vitvaruservice är vanligtvis löpande och förebyggande, med syfte att minimera risken att maskiner går sönder eller får driftavbrott. Men vi erbjuder även service på avrop. Service på avrop betyder att du alltid kan höra av dig till oss för snabb och omgående service. Vi utför service och förebyggande underhåll på tvättmaskiner, torktumlare, manglar, torkskåp, kylskåp och spisar. Vi jobbar däremot inte med induktionshällar.

Våra tekniker har lång erfarenhet och är vana att arbeta med produkter från alla ledande varumärken som Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB.

Vi anpassar oss självklart efter dina behov. Vi utgår från Älvsjö och arbetar i hela Stockholms Söderort.

När du bokar service hos oss kan vi också hjälpa dig att se över din energiförbrukning och optimera energianvändningen. På så sätt kan du spara pengar och få ut mer av dina produkter. Dessutom innebär eventuella reparationer och justeringar att dina vitvaror kan hålla ännu längre. Förutom att du sparar pengar bidrar våra serviceunderhåll till att minimera klimatpåverkan. Det tycker vi på Hushållsservice Söderort är bra. Vi vill arbeta för en ljusare framtid och gör vad vi kan för att dra vårt strå till stacken. Lite längre ner kan du läsa om vår miljödiplomering.

Hör av dig till oss idag på 08-647 33 00

För fastighetsägare och bostadsrätts­föreningar

Du som fastighetsägare kan teckna ett serviceavtal vilket innebär att vi kan hålla en kontinuerlig uppsikt över fastighetens eller föreningens tvättstugeutrustning. Med återkommande underhåll och service förlänger vi produkternas livslängd samtidigt som vi minimerar risken för akuta driftstörningar.

I vårt serviceavtal ingår:

  • 1-2 besök per år följt av förslag på eventuella åtgärder
  • Säkerhetskontroll och funktionstest av maskiner och installationer
  • Detaljerat besiktningsprotokoll med 71 punkter
  • Årlig statusbedömning av maskinerna

Kontakta oss idag för mer information samt kostnadsförslag.
Ring 08-647 33 00 eller maila info@hservicesoderort.se.

Miljödiplomerade

Vi på Hushållsservice Söderort tänker på miljön. Därför är vi extra stolta över det miljödiplom vi har blivit tilldelade från svensk Miljöbas. Diplomeringen innebär att vi arbetar aktivt med miljöförbättrande åtgärder och dokumentation inom områdena energi, avfall, inköp/leverantörer, transporter samt utbildning och information.

Miljödiplom - Svensk miljöbas