Boka service av vitvaror Stockholm

Är du i behov av vitvaruservice och reparation av vitvaror? Boka service av vitvaror i Stockholm med Hushållsservice Söderort idag! Våra erfarna vitvarureparatörer är redo att leverera snabb och pålitlig service för dina vitvaror.

Professionell Vitvaruservice i innerstan och södra Stockholm

Vi erbjuder service av vitvaror i hela innerstan och södra Stockholm för dig som vill förses med kontinuerligt underhåll av vitvaruprodukter. Vitvaruservice är vanligtvis löpande och förebyggande med syfte att minimera risken att maskiner går sönder eller får driftavbrott. Vi erbjuder även service på avrop, vilket innebär att du alltid kan höra av dig till oss för snabb och omgående service. Service och förebyggande underhåll utförs på tvättmaskiner, torktumlare, manglar, torkskåp, kylskåp och spisar. Däremot jobbar vi inte med induktionshällar, kombiugn eller värmepumpstumlare för hushåll.

Våra tekniker har lång erfarenhet och är vana att arbeta med produkter från ledande varumärken såsom Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB.

Vi anpassar oss självklart efter dina behov. Oavsett om du är privatperson, fastighetsägare eller BRF och behöver hjälp med reparation av en hushållsprodukt är välkommen att höra av dig till oss här. Vi utgår från Älvsjö och arbetar i hela Stockholms Söderort.

Optimera energianvändning & minimera risk för reparation på vitvaror

När du bokar service hos oss kan vi också ge dig råd om energiförbrukningen och på så sätt optimera energianvändningen på dina vitvaruprodukter. Genom att ge tips och trix för hur dina maskiner kan dra mindre el kan du spara pengar och få ut mer av dina produkter. Dessutom innebär eventuella reparationer och justeringar att dina vitvaror kan hålla ännu längre. Förutom att du sparar pengar bidrar våra serviceunderhåll till att minimera klimatpåverkan. Det tycker vi på Hushållsservice Söderort är bra. Vi vill arbeta för en ljusare framtid och gör vad vi kan för att dra vårt strå till stacken. Lite längre ner kan du läsa om vår miljödiplomering.

Hör av dig till oss idag!

Hör av dig till oss

Vitvaruservice för fastighetsägare och bostadsrätts­föreningar

Du som fastighetsägare eller bostadsrättsförening kan teckna ett serviceavtal för dina vitvaror vilket innebär att vi kan hålla en kontinuerlig uppsikt över fastighetens eller föreningens tvättstugeutrustning. Med återkommande underhåll och service förlänger vi hushållsprodukternas livslängd samtidigt som vi minimerar risken för akuta driftstörningar.

I vårt serviceavtal ingår:

  • 1-2 besök per år följt av förslag på eventuella åtgärder
  • Säkerhetskontroll och funktionstest av maskiner och installationer
  • Detaljerat besiktningsprotokoll med 71 punkter
  • Årlig statusbedömning av maskinerna

Kontakta oss idag för mer information samt kostnadsförslag.

Ring 08-647 33 00 eller maila info@hservicesoderort.se.

Miljödiplomerade vitvarutekniker

Vi på Hushållsservice Söderort tänker på miljön. Därför är vi extra stolta över det miljödiplom vi har blivit tilldelade från svensk Miljöbas. Vårt företag har varit diplomerade sedan 2001 och innebär att vi arbetar aktivt med miljöförbättrande åtgärder och dokumentation inom områdena energi, avfall, inköp/leverantörer, transporter samt utbildning och information.

Låt oss ta hand om dina vitvaror – boka din vitvaruservice i Stockholm idag och säkra en problemfri vardag!