Kontakta Hushållsservice Söderort

Hos Hushållsservice Söderort är vi specialiserade på reparation och installation av hushållsmaskiner, samt andra problem gällande vitvaror. Du hittar vårt huvudkontor i Älvsjö, men vi bedriver vår verksamhet i hela Stockholms innerstad och söderort. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap kan både du som privatperson, fastighetsägare och styrelsemedlem i en bostadsrättsförening känna dig trygg med att vi genomför arbeten på dina maskiner på ett effektivt och professionellt sätt.

  Läs mer i vår Integritetspolicy

  Kontakta vitvarureparatör & vitvaruservice i Stockholm

  Hushållsservice Söderort AB

  Herr Stens Väg 4
  125 30 Älvsjö
  Telefon: 08-647 33 00
  E-post: info@hservicesoderort.se

  Om oss

  Reparation & installation av vitvaror i Stockholm

  Hushållsservice Söderort AB är ett företag i vitvarubranschen. Vi arbetar idag främst med installationer och service av tvättstugor, men reparerar även hushållsutrustning såsom tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, spis och kyl.

  Vår affärsidé är att ge den bästa och snabbaste servicen inom Stockholmsområdet samt tillhandahålla försäljning av högkvalitativa och miljöanpassade varor. Vi vänder oss till allt från privatpersoner, företag,
  bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare samt fastighetsägare.

  Ett miljödiplomerat företag inom vitvarubranchen sedan 2001

  Hushållsservice Söderort AB:s miljöarbete sker med Stockholms stads miljödiplom Svensk Miljöbas. Ledningssystemet bygger på de fem grundelementen från ISO 14001 och arbetet bedrivs med inriktning på ständiga förbättringar vad gäller miljöförbättrande åtgärder samt dokumentation. Miljöarbetet revideras vart tredje år av tredjepartsrevisorer samt årligen av Miljöstegen. Våra mål formuleras inom områdena energi, avfall, inköp/leverantörer, transporter samt utbildning/information.

  Hushållsservice Söderort har varit miljödiplomerade sedan 2001 och har hittills gjort tre miljöutredningar där våra mest betydande miljöaspekter kartlagts. Denna kartläggning uppdateras varje år och vid större verksamhetsförändringar. Utifrån detta har vi sedan formulerat miljöpolicy, miljömål samt handlingsprogram. En förteckning över vilken lagstiftning vi berörs av finns också samt en nödlägesberedskap. Två nyckelpersoner leder arbetet och deltar kontinuerligt i utbildningar men även övriga två medarbetare utbildar sig årligen inom miljöområdet. Läs mer om vårt miljöarbete här.