Installation av vitvaror i Stockholm

Är du i behov av installation av vitvaror? Boka vitvaruinstallation i Stockholm! Oavsett om du behöver hjälp att installera diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, spis eller kylskåp – låt Hushållsservice Söderort hjälpa dig!

Professionell installation och miljövänlig återvinning av vitvaror i Söderort och City

Vi utför installationsarbeten av vitvaror och hushållsmaskiner i hela Stockholms Söderort och City. Under pågående arbeten ser vi alltid till att forsla bort gamla och trasiga vitvaror, samt ser till att de hamnar rätt på miljöstationen. Genom att se till att sortera delar som kan återanvändas rätt strävar vi efter att ha en sådan liten miljöpåverkan som möjligt. Har du köpt din produkt genom oss ingår givetvis även hemleverans före installation. Förutom installation av vitvaror erbjuder vi dig som kund möjligheten att köpa nya hushållsmaskiner som ersätter befintliga vitvaror. Vi samarbetar med Cylinda som säljer miljömärkta tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner och andra vitvaror.

Installation av ny tvättmaskin, torktumlare eller annan vitvara

Oavsett om du har köpt en ny tvättmaskin, torktumlare, mangel, torkskåp, kyl eller spis hjälper vi till med installationen i hushållet. Vi säkerställer att dina nya vitvaror ansluts på ett säkert och korrekt sätt så att du kan känna dig trygg. Vi arbetar dock inte med installation av integrerade kyl och frysar.

Service av hushållsmaskin

Behöver du vitvaruservice? Vi vänder oss till fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Oavsett hur du bor hjälper vi dig att få en korrekt installation i kök och tvättstuga.

Viktig information – installation av vitvaror för privatpersoner

Är du en privatperson i behov av vitvaruinstallation? Hos privatkunder kan vi endast erbjuda installation av vitvaror om el- och vattendragningar redan är gjorda. Vi genomför alltså inga snickeriarbeten på din fastighet, utan arbetar med installation och utbyte av hushållsmaskiner.

Hör av dig till oss idag!

Hör av dig till oss

Installation av vitvaror till kök

Köket är en viktig samlingspunkt i hemmet. Det är ett rum för samtal över god middag och ett rum där familj och vänner kan samlas och umgås. I detta trivsamma rum samlar man energi inför dagen, och därför tycker vi det är viktigt att du känner dig hemma i köket. När ett kök i en fastighet, BRF eller hushåll får ny spis, ett nytt och kanske större kylskåp får rummet ny energi som kan hjälpa till att skapa kulinarisk magi.

Installation av vitvara i tvättstugan

Tvättstugan är en plats där man helst inte vill spendera allt för mycket tid. Tvättning ska gå snabbt och smidigt, och för att tvätta sina kläder med största möjliga effektivitet är det viktigt att vitvarorna förses med underhåll och service. Våra kunniga tekniker finns både till för dig som har en egen tvättmaskin – i villa, lägenhet eller flerfamiljshus, eller för dig som är hyresvärd som vill effektivisera era gemensamma tvättstugor. Vi på Hushållsservice Söderort arbetar för att skapa optimala förhållanden i alla vardagssammanhang.

Underhåll & service av tvättmaskiner i flerfamiljshus

I flerfamiljshus är tvättstugan en gemensam yta som många människor behöver samsas om. Därför är det viktigt att ha fungerande utrustning. Genom att underhålla och kontrollera tvättmaskinens och torktumlarens skick minimerar ni risken att olyckor och akuta driftavbrott inträffar. Hos oss på Hushållsservice Söderort kan du som hyresvärd teckna ett serviceavtal som innebär att vi hjälper dig med underhåll och service på era vitvaror i tvättstugorna.

Vad ingår i installation av en vitvara?

Vi på Hushållsservice Söderort lägger stor vikt vid att du som kund ska bli nöjd efter installation av vitvaran, och hjälper därför till med:

  • Leverans*
  • Avemballering
  • Avinstallation av gamla produkter
  • Installation av din nya vitvara
  • Bortforsling av skrot

När jobbet är klart forslar vi bort dina gamla produkter och ser till att de hamnar rätt på återvinningsstationen. Att kunna bidra till minskad miljöpåverkan är viktigt för oss och avgörande för en miljömässigt hållbar framtid.

*Leverans ingår endast när du handlar vitvaror genom oss.

Cylinda

Vitvaruspecialister i samarbete med ledande varumärken

Vi är specialister på vitvaror och kan garantera dig högklassig service. När du köper tvättmaskin, torktumlare, mangel, torkskåp, diskmaskin, kylskåp eller spis krävs planering. Vi på Hushållsservice Söderort hjälper dig att gå från idé till färdiginstallerad produkt. En korrekt gjord installation är viktig för att undvika potentiella driftstörningar, och våra servicetekniker har lång och gedigen erfarenhet av installationen av diverse vitvaror.

Vi arbetar med ledande varumärken som Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB. Vi utgår från Älvsjö och arbetar i hela Stockholm city och söderort med att utföra snabba och smidiga vitvaruinstallationer. Vår vision är att ge dig som kund en positiv upplevelse och se till att du snabbt kan komma igång med att använda dina nya produkter.

Boka vitvaruinstallation i Stockholm med Hushållsservice Söderort och njut av en enklare vardag!