Installation av vitvaror Stockholm

Vi utför installationsarbeten av vitvaror i hela Stockholms Söderort. Vi ser också till att alltid forsla bort gamla vitvaror, samt ser till att de hamnar rätt på miljöstationen. På så sätt bidrar vi till att minska miljöpåverkan och att de delar som kan återanvändas kommer till användning. Har du köpt din produkt genom oss ingår givetvis även hemleverans före installation. Förutom installation av vitvaror säljer vi också miljömärkta kvalitetsprodukter från Cylinda.

Oavsett om du har köpt en ny tvättmaskin, torktumlare mangel, torkskåp, kyl eller spis hjälper vi till med installationen. På så sätt ansluts dina nya vitvaror på ett säkert och korrekt sätt så att du kan känna dig trygg. Vi arbetar dock inte med installation och underhåll av induktionshällar.

Vi vänder oss till fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Oavsett hur du bor hjälper vi dig att få en korrekt installation i kök och tvättstuga.
Viktig information Hos privatkunder kan vi endast erbjuda installation av vitvaror om el- och vattendragningar redan är gjorda. Vi gör med andra ord inga större ingrepp på din fastighet.

Hör av dig till oss idag på 08-647 33 00.


Kök med vitvaror

Köket

Köket är en central samlingspunkt i hemmet. Det är det rum där du får ny energi när du äter frukost. Det är ett rum för samtal över en god middag och ett rum där familj och vänner kan samlas och umgås. Därför är det viktigt att du trivs i köket. När ett kök får ny spis, ett nytt och kanske större kylskåp får rummet ny energi som kan hjälpa dig att skapa kulinarisk magi.


Tvättstugan

I flerfamiljshus är tvättstugan en gemensam yta som många människor behöver samsas om. Därför är det viktigt att ha utrustning som fungerar. Genom att underhålla och kontrollera tvättmaskinens och torktumlarens skick minimerar ni risken för olyckor och akuta driftavbrott. Hos oss på Hushållsservice Söderort kan du som hyresvärd teckna ett serviceavtal som innebär att vi hjälper dig med underhåll och service på era vitvaror i tvättstugorna.

Självklart finns våra kunniga tekniker tillgängliga även för dig som har en egen tvättmaskin, oavsett om du bor i ett flerfamiljshus eller villa. Vi jobbar för att skapa optimala förhållanden i alla vardagssammanhang.

Tvättmaskin med tvätt

Vad ingår?

Vi på Hushållsservice Söderort lägger stor vikt vid att du som kund ska bli nöjd och hjälper därför till med:

  • Leverans*
  • Avemballering
  • Avinstallation av gamla produkter
  • Installation av din nya vitvara

När jobbet är klart forslar vi bort dina gamla produkter och ser till att de hamnar rätt på återvinningsstationen. Att kunna bidra till minskad miljöpåverkan är viktigt för oss och avgörande för en hållbar framtid.

*Leverans ingår endast när du handlar vitvaror från Cylinda genom oss.

Cylinda logotyp


Vi är specialister på vitvaror och kan garantera dig förstklassig service. När du köper tvättmaskin, torktumlare, mangel, torkskåp, diskmaskin, kylskåp eller spis krävs planering och det är viktigt att dina vitvaror installeras korrekt. Vi hjälper dig att gå från idé till färdiginstallerad produkt.

Vi arbetar med ledande varumärken som Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB. Vi utgår från Älvsjö och arbetar i hela Stockholms söderort. Vi utför vitvaruinstallationer snabbt och smidigt för att ge dig en positiv upplevelse och för att du snabbt ska kunna komma igång och använda dina nya produkter.