Laga Spis Stockholm

På Hushållsservice Söderort – har vi lång erfarenhet av experttjänster för reparationer av spisar och andra vitvaror. Har din spis gått sönder eller verkar den vara på väg att ge upp kan du med förtroende vända dig till oss. Våra kompetenta och erfarna reparatörer ser med stor sannolikhet till att din spis snabbt kommer i form igen. Vi jobbar däremot inte med att laga induktionshällar, utan hänvisar vänligt dessa ärenden till andra duktiga aktörer.

Vårt huvudkontor finner du i Älvsjö men vi bedriver vår verksamhet i princip över hela Stockholms söderort, så som exempelvis i Älvsjö, Saltsjöbaden, Farsta, Tullinge, Haninge och Tyresö.

Råd och bedömning – hjälper vid dig gärna med så att du får en uppfattning om vad som kan göras och vad en reparation av spisen kan komma att kosta. Många gånger kan vi göra en första bedömning redan på telefon. Vår målsättning är att ge våra kunder snabb och kompetent service och på så sätt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Vid reparationer av spisar och andra vitvaror utför vi först en felsökning och presenterar därefter ett kostnadsförslag.

Märken vi arbetar med
Gällande reparation av spisar arbetar vi endast med märkena Cylinda och Electrolux, där även Husqvarna och Elektro Helios ingår.

För övriga vitvaror arbetar vi med märkena Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB.

Du vet väl att en dyr reparation kan ge rätt till ersättning genom din försäkring? Läs mer om RUT-avdrag och försäkring vid reparation av spis.

Behöver du en spisreparation snabbt?
När spisen går sönder är det aldrig rätt tillfälle. Vi vet hur frustrerande det är att inte kunna laga en varm middag eller koka morgongröten. Tveka inte att kontakta oss redan idag så lovar vi att försöka reparera din spis snarast möjligt.

Hör av dig till oss idag på 08-647 33 00

Reparatör reparerar kylskåp

Innan du hör av dig

Innan du hör av dig till oss är det bra om du har så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi veta märke, modell samt produkt- och serienummer. Du kan boka reparation genom att fylla i formuläret på sidan Felanmälan. Du kan även ringa oss på 08-647 33 00 eller skicka e-post till felanmalan@hservicesoderort.se.

En del fel kan gå att laga på plats medan andra kan kräva att vi tar med oss produkten till vår verkstad. Viktigt att komma ihåg är att inte försöka åtgärda felet själv. Låt istället våra reparatörer ta en titt och göra en bedömning.