Laga spis Stockholm

Om du har en trasig spis kan du få hjälp från en erfaren vitvarureparatör i Stockholm. Vi på Hushållsservice Söderort har lång erfarenhet inom vitvarureparation och hjälper dig att laga din spis.

Professionell spisreparation i Stockholm Söderort – Förtroende och erfarenhet

På Hushållsservice Söderort har vi lång erfarenhet av experttjänster för reparation av spisar och andra vitvaror. Har en spis gått sönder eller verkar vara på väg att ge upp i bostadsrättsföreningen, fastigheten eller hushållet kan du med förtroende vända dig till oss. Våra kompetenta och erfarna reparatörer ser till att spisen snabbt kommer i form igen. Vi jobbar däremot inte med att reparera induktionshäll, utan hänvisar vänligt dessa ärenden till andra duktiga aktörer.

Vårt huvudkontor finner du i Älvsjö men vi bedriver vår verksamhet i princip över hela Stockholm city samt söderort, såsom exempelvis Enskede, Skarpnäck, Farsta och Skärholmen med mera.

Vad kostar reparation av spis?

Vi hjälper dig gärna med råd och bedömning så du får en uppfattning om vad som kan göras och vad en reparation av spisen kan komma att kosta. Många gånger kan vi göra en första bedömning redan på telefon. Vår målsättning är att ge våra kunder snabb och kompetent service och på så sätt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Vid reparationer av spisar och andra vitvaror utför vi först en felsökning och presenterar därefter ett kostnadsförslag.

Visste du att en dyr reparation kan ge rätt till ersättning genom din försäkring? Läs mer om RUT-avdrag och försäkring vid reparation av spis här.

Hushållsservice Söderort – Vilka märken på spis arbetar vi med?

Vi vet att laga mat utan spis inte är det lättaste och därför vill vi kunna ge dig som privatperson, fastighetsägare eller bostadsrättsförening hjälp och service så snabbt som möjligt. Vi finns här för dig! Hushållsservice Söderort arbetar med ett brett urval märken, och vid reparation av spisar har vi kunskap om Cylinda, Electrolux, Husqvarna och Elektro Helios. Läs mer om vilka andra vitvaror vi reparerar här.

Hör av dig till oss idag!

Anlita experter vid reparation av spis för bäst resultat

När spisen går sönder är det aldrig rätt tillfälle. Vi alla vet hur frustrerande det är att inte kunna laga en varm middag, lunch eller koka morgongröten. Som fastighetsägare eller styrelsemedlem i en bostadsrättsförening är det särskilt viktigt att kunna vara behjälpliga för hyresgäster och medlemmar och då finns Hushållsservice Söderort här för dig. Tveka inte att kontakta oss redan idag så lovar vi att göra vårt bästa för att reparera spisen snarast möjligt.

Innan du hör av dig till oss bör du ha så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi veta märke, modell samt produkt- och serienummer. Du kan boka reparation genom att fylla i detta formulär på sidan Felanmälan. Du kan även ringa oss på 08-647 33 00 eller skicka e-post till felanmalan@hservicesoderort.se.

En del fel kan gå att laga på plats medan andra kan kräva att vi tar med oss produkten till vår verkstad. Viktigt att komma ihåg är att inte försöka åtgärda felet själv. Låt istället våra reparatörer ta en titt och göra en bedömning.

Installation av spis i Stockholm

Har spisen lagt av för gott och en ny behöver köpas in? Läs mer om vår tjänst där vi installerar din nya spis åt dig! Vi är både behjälpliga vid val av ny vitvara, samt erbjuder offert där allt från leverans, installation och bortforsling av skrot ingår.

Är din spis i behov av reparation?
Låt Hushållsservice Söderort, din vitvarureparatör i Stockholm, laga din spis!