Laga Kylskåp Stockholm

Vi på Hushållsservice Söderort – utför reparationer av vitvaror så som bland annat kylskåp, spisar, tvättmaskiner, diskmaskiner och torkskåp. Vårt huvudkontor är beläget i Älvsjö men vi bedriver vår verksamhet i princip över hela Stockholms söderort som exempelvis i Saltsjöbaden, Farsta, Tullinge, Haninge och Tyresö. När ditt kylskåp eller andra vitvaror krånglar kan du med förtroende vända dig till oss. Våra erfarna reparatörer har gedigen och bred kunskap om olika märken.

Vi bistår dig gärna – med råd och bedömning kring om din vitvara är värd att reparera och en uppskattning av vad det skulle kosta, många gånger kan vi göra bedömningen redan i telefonen. Det lönar det sig oftare än man tror att låta reparera istället för att köpa nytt och på så vis spara såväl pengar som miljö.

Vår målsättning är att ge våra kunder snabb och kompetent service och på så sätt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Vid reparationer av kylskåp och andra vitvaror utför vi först en felsökning och presenterar därefter ett kostnadsförslag.

Märken vi arbetar med
Gällande kylskåp arbetar vi endast med märkena Cylinda och Electrolux, där även Husqvarna och Elektro Helios ingår.

För övriga vitvaror arbetar vi med märkena Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB.

Glöm inte RUT-avdraget! Läs mer här om vad som gäller kring försäkring och RUT-avdrag vid reparation av kylskåp.

Behöver du hjälp nu?
Ett trasigt kylskåp kan snabbt ställa till problem, inte minst sommartid när det är varmt och råvarorna är extra känsliga. Tveka då inte att kontakta oss redan idag. Många gånger kan vi vara snabbt på plats.

Hör av dig till oss idag på 08-647 33 00

Reparatör reparerar kylskåp

Innan du hör av dig

Innan du hör av dig till oss är det bra om du har så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi veta märke, modell samt produkt- och serienummer. Du kan boka reparation genom att fylla i formuläret på sidan Felanmälan. Du kan även ringa oss på 08-647 33 00 eller skicka e-post till felanmalan@hservicesoderort.se.

En del fel kan gå att laga på plats medan andra kan kräva att vi tar med oss produkten till vår verkstad. Viktigt att komma ihåg är att inte försöka åtgärda felet själv. Låt istället våra reparatörer ta en titt och göra en bedömning.