Laga kylskåp Stockholm

Trasigt kylskåp? Om ditt kylskåp har gått sönder kan Hushållsservice Söderort – din vitvarureparatör i Stockholm hjälpa dig! Med lång erfarenhet ser vi till att laga ditt kylskåp och ge snabb service.

Erfaren vitvarureparation i Stockholm Söderort – Hela din vardag i fokus

Vi på Hushållsservice Söderort utför reparation av kylskåp, men även andra vitvaror som bland annat spistvättmaskindiskmaskin och torktumlare. Vårt huvudkontor är beläget i Älvsjö men vi bedriver vår verksamhet i princip över hela Stockholm city och söderort, som exempelvis i Tyresö, Huddinge, Nacka, Farsta och Tullinge med mera. När kylskåp eller andra vitvaror krånglar i bostadsrättsföreningar, fastigheter eller hushåll kan du med förtroende vända dig till oss. Våra erfarna reparatörer har gedigen och bred kunskap om olika märken och kan hjälpa dig laga ditt kylskåp.

Reparera kylskåp kostnad

Vi bistår dig gärna med råd och bedömning kring om dina vitvaror är värda att reparera och ger en uppskattning av vad det skulle kosta, många gånger kan vi göra bedömningen redan i telefonen. Det lönar sig oftare än man tror att låta reparera istället för att köpa nytt och på så vis spara såväl pengar som miljön.

Vår målsättning är att ge våra kunder snabb och kompetent service och på så sätt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Hushållsservice Söderort finns här för dig, både som privatperson, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vid reparationer av kylskåp och andra vitvaror utför vi först en felsökning och presenterar därefter ett kostnadsförslag.

Läs mer här om vad som gäller kring försäkring och RUT-avdrag vid reparation av kylskåp.

Hushållsservice Söderort – Din kylskåpsreparatör Stockholm

Ett trasigt kylskåp kan snabbt ställa till problem, inte minst under sommartid när det är varmt och råvarorna är extra känsliga. Tveka då inte att kontakta oss här. Många gånger kan vi vara snabbt på plats. Vi genomför reparation av kylskåp från märkena Cylinda, Electrolux, Husqvarna och Elektro Helios.

Hör av dig till oss idag!

Laga kylskåp

Reparation kylskåp – Information om modell, märke & produkt- & serienummer

Innan du hör av dig till oss är det bra om du har så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi veta märke, modell samt produkt- och serienummer. Du kan boka reparation genom att fylla i formuläret här på sidan Felanmälan. Du kan även ringa oss på 08-647 33 00 eller skicka e-post till felanmalan@hservicesoderort.se.

Har kylskåpet gått sönder för gott i fastigheten, hushållet eller BRF:en och du köpt ett nytt som behöver installeras? Klicka här för att läsa om vår tjänst där vi installerar vitvaror åt dig. Om vi dömt ut en kyl hjälper vi mer en gärna till med förslag och ger en offert på en ny. Priset är då alltid inklusive transport, installation och bortforsling av skrot. Tyvärr erbjuder vi däremot inte installation av integrerad kyl och frys.

Låt vår kylskåpsreparatör göra jobbet och laga ditt kylskåp. Kontakta Hushållservice Söderort!