Laga torktumlare Stockholm

Har du en trasig torktumlare? När du anlitar oss för att laga torktumlare i Stockholm ser vi till att du får hjälp från en erfaren vitvarureparatör.

Professionell service för torktumlare och hushållsmaskiner i Stockholm Söderort

Våra hushållsmaskiner underlättar otvivelaktigt vardagen för oss och när något går sönder vill vi givetvis ha det lagat så fort som möjligt. Torktumlaren är en av de där maskinerna som lätt blir oumbärlig. När det gäller reparationer, service och installationer av torktumlare och övriga hushållsmaskiner har vi på Hushållsservice Söderort lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vårt huvudkontor är beläget i Älvsjö men vi bedriver vår verksamhet över hela Stockholms innerstad samt söderort som exempelvis i Saltsjöbaden, Farsta, Tullinge, Haninge och Tyresö.

Vad kostar reparation av torktumlare?

Vill du ha råd och bedömning hur vi kan avhjälpa fel på din torktumlare är du välkommen att kontakta oss här. Många gånger kan vi göra en bedömning redan i telefon och du kan även få en uppskattning av vad reparationen kommer att kosta. Vår målsättning är att ge våra kunder snabb och kompetent service och på så sätt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Vid reparationer av torktumlare och andra vitvaror utför vi först en felsökning och presenterar därefter ett kostnadsförslag.

Läs mer här om RUT-avdrag och försäkring vid reparation av torktumlare.

Reparera torktumlare – En mer miljövänlig lösning

När du som privatperson och fastighetsägare låter reparera istället för att köpa nytt sparar du oftast pengar samtidigt som du bidrar till en minskad klimatpåverkan. Hos oss på Hushållsservice Söderort lagar vi vitvaror från ett brett urval av märken för att kunna hjälpa dig med just din maskin. Vi reparerar torktumlare från Cylinda, Electrolux, Siemens, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elekto Helios, Antifukt, Wascator och PODAB. Tyvärr reparerar vi däremot inte värmepumpstumlare för hushåll.

Anlita experter när du ska laga torktumlare för ett hållbart resultat

Är du i behov av en reparation av torktumlare redan idag? Våra kunder är vår högsta prioritering och vi har stor förståelse för att det ofta är bråttom när en torktumlare eller någon annan hushållsmaskin har gått sönder. Med detta sagt välkomnar vi dig att ta kontakt med oss här redan idag – oavsett om du behöver hjälp med att laga din torktumlare, tvättmaskin, eller någon annan vitvara. En del fel kan gå att laga på plats medan andra kan kräva att vi tar med oss produkten till vår verkstad. Viktigt att komma ihåg är att inte försöka åtgärda felet själv. Låt istället våra reparatörer ta en titt och göra en bedömning.

Hör av dig till oss idag!

Underhåll av vitvaror för längre livslängd – Rengör torktumlare

För att minska risken för att din torktumlare går sönder och behöver repareras, eller i värsta fall bytas ut, så är det viktigt att se till att underhålla maskinen. Vitvaror får längre livslängd om du tar hand om dem på rätt sätt. Läs mer om hur du underhåller din torktumlare och samtidigt sparar energi.

Om din torktumlare behöver repareras är du såklart varmt välkommen att kontakta oss. Innan du hör av dig bör du ha så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi veta märke, modell samt produkt- och serienummer. Du kan boka reparation genom att fylla i formuläret här på sidan Felanmälan. Du kan även ringa oss på 08-647 33 00 eller skicka e-post till felanmalan@hservicesoderort.se.

Installation av ny torktumlare i Stockholm

Behöver du införskaffat en ny torktumlare för att din gamla inte går att rädda? Då kan vi självklart vara behjälpliga med råd och tips vid val av en ny maskin och erbjuder en offert där allt ifrån transport, installation samt bortforsling av skrot ingår i priset. Läs mer om vår tjänst där vi installerar din torktumlare åt dig.

Behöver du hjälp att laga torktumlare? Kontakta Hushållsservice Söderort – din vitvarureparatör i Stockholm!