Laga Torktumlare Stockholm

Våra hushållsmaskiner underlättar otvivelaktigt vardagen för oss och när något går sönder vill vi givetvis ha det lagat så fort som möjligt. Torktumlaren är en av de där maskinerna som lätt blir oumbärlig. När det gäller reparationer, service och installationer av torktumlare och övriga hushållsmaskiner har vi på Hushållsservice Söderort lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vårt huvudkontor är beläget i Älvsjö men vi bedriver vår verksamhet över hela Stockholms innerstad samt söderort som exempelvis i Saltsjöbaden, Farsta, Tullinge, Haninge och Tyresö.

Vill du ha råd och bedömning – av hur vi kan avhjälpa fel i din torktumlare är du välkommen att kontakta oss. Många gånger kan vi göra en bedömning redan i telefon och du kan även få en uppskattning av vad reparationen kommer att kosta. När du låter reparera istället för att köpa nytt spar du oftast pengar samtidigt som du bidrar till en minskad klimatpåverkan.

Vår målsättning är att ge våra kunder snabb och kompetent service och på så sätt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Vid reparationer av torktumlare och andra vitvaror utför vi först en felsökning och presenterar därefter ett kostnadsförslag.

Märken vi arbetar med
Vi reparerar vitvaror från Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB.

Glöm inte använda RUT-avdraget! Läs mer här om RUT-avdrag och försäkring vid reparation av torktumlare.

Är du i behov av en reparation av torktumlare redan idag?
Våra kunder är vår största prioritering och vi har stor förståelse för att det ofta är bråttom när en torktumlare eller någon annan hushållsmaskin har gått sönder.

Med detta sagt välkomnar vi dig att ta kontakt med oss redan idag – oavsett om du behöver hjälp med att laga din torktumlare eller någon annan vitvara.

Hör av dig till oss idag på 08-647 33 00

Reparatör reparerar kylskåp

Innan du hör av dig

Innan du hör av dig till oss är det bra om du har så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi veta märke, modell samt produkt- och serienummer. Du kan boka reparation genom att fylla i formuläret på sidan Felanmälan. Du kan även ringa oss på 08-647 33 00 eller skicka e-post till felanmalan@hservicesoderort.se.

En del fel kan gå att laga på plats medan andra kan kräva att vi tar med oss produkten till vår verkstad. Viktigt att komma ihåg är att inte försöka åtgärda felet själv. Låt istället våra reparatörer ta en titt och göra en bedömning.