Serviceavtal för fastighetsägare & BRF i Stockholm

Vi på Hushållsservice Söderort erbjuder serviceavtal för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm för regelbunden vitvaruservice och reparation av vitvaror. Läs mer om vad som ingår i vårt serviceavtal nedan!

Säkerställ Fastigheters Vitalitet med Våra Vitvaru-Serviceavtal

Vad händer när en vitvara går sönder? Det är då ett serviceavtal med Hushållsservice Söderort kommer in i bilden. Ett serviceavtal för vitvaror är en viktig del i att upprätthålla fastigheter. För dig med bostadsrättsförening eller som fastighetsägare vet du att fungerande vitvaror som tvättmaskin, torkskåp och torktumlare är avgörande för att hyresgäster ska trivas i sina hem. Med ett serviceavtal kan du därav enkelt undvika oväntade kostnader och samtidigt minska risken för frustrerade hyresgäster och bostadsrättshavare.

Hållbar investering med regelbunden reparation & service av vitvaror

Genom regelbundet underhåll och reparation av vitvaror ser du till att de håller längre, vilket innebär minskat behov av att köpa in nya produkter. Service av vitvaror är en investering för fastigheten som både kan minska dina kostnader samt bidra till en mer miljövänlig och hållbar fastighet. Med återkommande underhåll och service förlänger vi på Hushållsservice Söderort produkternas livslängd samtidigt som vi minimerar risken för akuta driftstörningar.

Hushållsservice Söderort – Reparation av vitvaror av högsta kvalitet

Tack vare våra serviceavtal kan du känna dig trygg med att en pålitlig serviceleverantör alltid finns nära till hands om något går fel. Hushållsservice Söderort har lång erfarenhet av reparation & service av vitvaror och vet vad som krävs för att dina maskiner ska fungera optimalt. Våra kunniga servicetekniker är snabbt på plats och åtgärdar problemet effektivt utan att kompromissa med kvaliteten.

Du som fastighetsägare kan teckna serviceavtal med oss på Hushållsservice Söderort, vilket innebär att vi kontinuerligt håller uppsikt över fastighetens eller föreningens tvättstugeutrustning.

Detta ingår i vårt serviceavtal:

  • 1-2 besök per år följt av förslag på eventuella åtgärder
  • Säkerhetskontroll och funktionstest av maskiner och installationer
  • Detaljerat besiktningsprotokoll med 71 punkter
  • Årlig statusbedömning av maskinerna

Kontakta oss redan idag för mer information och få ett kostnadsförslag. Du är självklart också varmt välkommen att ringa oss på 08-647 33 00 eller maila info@hservicesoderort.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Teckna serviceavtal för vitvaruservice & reparation av vitvaror

Att teckna serviceavtal för reparation av vitvaror är ett smart val för både bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsägare. Det garanterar regelbunden service och reparation av vitvaror, vilket sparar både tid och pengar. Förläng vitvarornas livslängd, öka fastighetens kvalitet och skapa en bättre boendemiljö för boende samt minska driftskostnaderna på lång sikt.

Fyll i formuläret och teckna serviceavtal redan idag!

    Läs mer i vår Integritetspolicy

    Teckna serviceavtal för BRF eller fastighetsägare för regelbunden vitvaruservice & reparation av vitvaror i Stockholm.