Laga Tvättmaskin Stockholm

Behöver du laga en tvättmaskin i Stockholm? Då har du kommit rätt. Vårt huvudkontor är beläget i Älvsjö men vi bedriver vår verksamhet i princip över hela Stockholms söderort, så som exempelvis i Älvsjö, Saltsjöbaden, Farsta, Tullinge, Haninge och Tyresö. Visste du om – att relativt ofta är det endast en mindre justering och inte en dyr reparation som behövs för att tvättmaskinen skall fungera normalt igen? Låt oss på Hushållsservice Söderort utföra en felsökning innan du tar beslutet om du ska låta laga din tvättmaskin eller satsa på en ny.

Råd och bedömning – kan vi ofta ge dig redan på telefon och du kan lättare göra dig en uppfattning om problemet och vad en reparation kommer att kosta. Vår målsättning är att ge våra kunder snabb och kompetent service och på så sätt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Vid reparationer av tvättmaskiner och andra vitvaror utför vi först en felsökning och presenterar därefter ett kostnadsförslag.

Våra reparatörer – har hög kompetens och lång erfarenhet gällande reparationer av tvättmaskiner. Därmed kan du känna dig trygg med att de med största sannolikhet kommer att kunna laga din tvättmaskin.

Märken vi arbetar med
Vi reparerar vitvaror från Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB.

Har du koll på försäkringar och RUT-avdrag? Läs mer om RUT-avdraget och försäkring vid reparation av tvättmaskin.

Behöver du laga din tvättmaskin redan idag?
Med en trasig tvättmaskin växer tvätthögarna snabbt och har den stannat mitt i ett tvättprogram vill du inte låta den stå för länge. Ring oss nu och låt oss se om vi kan ordna det genast. I annat fall bokar vi in en tid åt dig så snabbt som möjligt.

Hör av dig till oss idag på 08-647 33 00

Reparatör reparerar kylskåp

Innan du hör av dig

Innan du hör av dig till oss är det bra om du har så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi veta märke, modell samt produkt- och serienummer. Du kan boka reparation genom att fylla i formuläret på sidan Felanmälan. Du kan även ringa oss på 08-647 33 00 eller skicka e-post till felanmalan@hservicesoderort.se.

En del fel kan gå att laga på plats medan andra kan kräva att vi tar med oss produkten till vår verkstad. Viktigt att komma ihåg är att inte försöka åtgärda felet själv. Låt istället våra reparatörer ta en titt och göra en bedömning.