Laga Diskmaskin Stockholm

Har du en gång skaffat dig en diskmaskin vill du inte gärna vara utan den. Att lätt kunna städa undan all disk utan att behöva plaska i diskvatten eller försöka få ner stora grytor i diskhon är värt mycket. Inte minst är diskmaskinen tidsbesparande och låter dig ägna dig åt något roligare medan den gör jobbet. Vi på Hushållsservice Söderort har lång erfarenhet och gedigen kunskap gällande reparationer, service och installationer av diskmaskiner och övriga hushållsmaskiner i Stockholm.

Vi hjälper dig gärna med problem relaterade till diskmaskiner eller andra vitvaror. Vårt huvudkontor är beläget i Älvsjö men vi bedriver vår verksamhet över hela Stockholms innerstad samt söderort som exempelvis i Saltsjöbaden, Farsta, Tullinge, Haninge och Tyresö.

Önskar du råd och bedömning – av problemet med din diskmaskin kan vi många gånger ge dig det redan i telefon och du kan även få en uppskattning av vad reparationen kommer att kosta. Ofta lönar det sig att låta reparera istället för att köpa nytt och du spar pengar samtidigt som du bidrar till en minskad klimatpåverkan.

Vår målsättning är att ge våra kunder snabb och kompetent service och på så sätt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Vid reparationer av diskmaskiner och andra vitvaror utför vi först en felsökning och presenterar därefter ett kostnadsförslag.

Märken vi arbetar med
Vi reparerar vitvaror från Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB.

Läs mer om vad som gäller kring försäkring och RUT-avdrag vid reparation av diskmaskin.

Behöver din diskmaskin repareras redan idag?
Vi har all förståelse för om det är bråttom med reparation av diskmaskin och ofta kan våra reparatörer rycka ut med kort varsel.

Tveka inte att kontakta oss redan idag så ser vi om vi kan hjälpa dig att laga diskmaskinen genast. I annat fall bokar vi en tid snarast möjligt.

Hör av dig till oss idag på 08-647 33 00

Reparatör reparerar kylskåp

Innan du hör av dig

Innan du hör av dig till oss är det bra om du har så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi veta märke, modell samt produkt- och serienummer. Du kan boka reparation genom att fylla i formuläret på sidan Felanmälan. Du kan även ringa oss på 08-647 33 00 eller skicka e-post till felanmalan@hservicesoderort.se.

En del fel kan gå att laga på plats medan andra kan kräva att vi tar med oss produkten till vår verkstad. Viktigt att komma ihåg är att inte försöka åtgärda felet själv. Låt istället våra reparatörer ta en titt och göra en bedömning.