Sigillet är utfärdat av Syna AB www.syna.se

Reparation av vitvaror

Vi reparerar och utför underhållsservice på vitvaror i hela Stockholms söderort. Ibland slängs vitvaror i onödan för att man inte tror att de går att reparera. Vi utför reparation av vitvaror som tvättmaskiner, torktumlare, manglar, torkskåp, kylskåp, frysar och spisar. Är du osäker på om reparation är möjlig, eller vad det kan kosta, så hjälper vi dig gärna med en bedömning. Ofta kan vi göra detta redan i telefon. Skulle du behöva byta ut din vitvara kan vi erbjuda miljömärkta kvalitetsprodukter från Cylinda.

Hör av dig till oss idag på 08-647 33 00.

Är du privatperson och vill ha tillgång till RUT-avdrag vid reparation eller förebyggande underhåll måste du meddela oss det vid beställning.

Våra reparatörer utgår från Älvsjö och arbetar i hela Stockholms söderort.

Våra reparatörer har bred kunskap om olika vitvaror och märken. Vi reparerar vitvaror från Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Electro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB.

Det finns många delar som kan gå sönder i en vitvara. När den slutar fungera kan en stor del av vardagen påverkas. Står man utan tvättmaskin samlas smutstvätten på hög. Ett trasigt kylskåp eller frys kan betyda att man behöver slänga mat. En del fel kan dock repareras snabbt, och redan vid ett första besök. Har vi mycket att göra kan det hända att vi inte kan ta hand om din vitvara samma dag som du kontaktar oss, men ofta kan vi rycka ut fort.

Reparation och service framför att köpa nytt är ofta det bästa miljövalet. Genom att förlänga livslängden på en produkt, istället för att slänga ut och köpa nytt, minimeras klimatpåverkan vilket bidrar till en mer hållbar framtid.

Innan du hör av dig

Innan du hör av dig till oss är det bra om du har så mycket information som möjligt tillgänglig. Förutom information om felet på produkten behöver vi veta märke, modell samt produkt- och serienummer.

En del fel kan gå att laga på plats medan andra kan kräva att vi tar med oss produkten till vår verkstad. Viktigt att komma ihåg är att inte försöka åtgärda felet själv. Låt istället våra reparatörer ta en titt och göra en bedömning.

Miljön

Vi värnar om miljön och är stolta över att ha blivit diplomerade av Svensk Miljöbas. I vårt arbete tänker vi aktivt på vad vi kan göra för att minska klimatpåverkan i hela ledet från inköp till färdiginstallerad produkt.